عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 1
بازدید ماه : 2
بازدید کل : 805
تعداد مطالب : 4
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

عرشیامحمدی/کلاس:502/معلم:خانم معصومه سعیدی/مدرسه: شاهدنور



:: بازدید از این مطلب : 11
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
ن : arshiya.mohammady
ت : یک شنبه 9 آذر 1399

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ مطالعه محققان دانشگاه کالج لندن نشان می‌دهد که شستن منظم دست‌ها می‌تواند خطر ابتلا به عفونت را کاهش دهد.

سارا بیل از موسسه انفورماتیک سلامت دانشگاه کالج لندن (UCL) و اولین نویسنده این مطالعه، گفت: با توجه به اینکه به نظر می‌رسد ویروس کرونا مکانیسم‌های انتقال مشابهی در فصول مختلف سال دارد، این یافته‌ها از اقدامات بهداشت عمومی درباره اثرات محافظتی شستشوی دست در طول دوره همه گیری  ویروس کرونا حمایت می‌کند.

تحقیقات نشان می‌دهد خطر ابتلا به ویروس کرونا در کسانی که دستان خود را در طول روز ۶ بار می‌شویند، نسبت به کسانی که دستان خود را اصلاً نمی‌شویند، ۳۶ درصد کمتر است. همچنین شستشوی دست در هنگام بازگشت به خانه و قبل یا بعد از غذا خطر ابتلا به آنفلوانزا را نیز کاهش می‌دهد.

شستشوی دست از انتشار ناخواسته ویروس جلوگیری می‌کند

علاوه بر اینکه شستشوی مداوم دست‌ها موجب محافظت در برابر ویروس کرونا می‌شود، از انتشار ناخواسته ویروس به اطرافیان نیز کمک خواهد کرد.

این تحقیق که در Wellcome Open Research منتشر شده است، رفتار‌های بهداشتی (شامل شستن روزانه دست‌ها) ۳ گروه از افراد را در سال‌های ۲۰۰۶ _ ۲۰۰۹ بررسی کرده است.

از بین ۱۶۳۳ نفری که بررسی شدند، تقریباً ۸۰ درصد از این شرکت‌کنندگان بالای ۱۶ سال سن داشتند، در شروع هر فصل از شرکت‌کنندگان درخواست شد تا اعلام کنند که روز قبل چند بار دست خود را شسته‌اند.

الن فراگاسزی، عضو موسسه انفورماتیک بهداشت UCL و دانشکده بهداشت لندن، گفت: چیزی به سادگی شستن دست‌ها می‌تواند ما را در برابر ویروس کرونا محافظت کند و انتقال آلودگی‌ها را کاهش دهد.

نویسندگان این تحقیق گفتند: این اولین شواهد تجربی است که نشان می‌دهد شستشوی دست‌ها به طور منظم می‌تواند خطر ابتلا به ویروس کرونا را کاهش دهد.

این تحقیق توسط شورای تحقیقات پزشکی و Wellcome Trust حمایت شده است.


ادامه مقاله را در ادامه مطلب مشاهده بفرمایید.



:: بازدید از این مطلب : 8
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : arshiya.mohammady
ت : شنبه 8 آذر 1399

مراقبتهای اولیه در برابر ‏ویروس ‏‎ ‎جدید کرونا ‏

از تازه ترین اطلاعات مربوط به طغیان کووید-19 آگاه باشید،این اطلاعات از طریق وب سایت سازمان جهانی بهداشت یا مسئولین بهداشت عمومی کشور یا محل زندگیتان در دسترس شما قرار میگیرد.

اغلب مبتلایان دچار بیماری خفیفی شده و بهبود پیدا می کنند امااین بیماری می تواند برای بقیه شدید باشد. مراقب سلامت خود باشید و با رعایت این نکات از دیگران نیز محافظت کنید:

مرتب دست های خود را بشویید

مرتب دست های خودتان را به صورت کامل با آب و صابون بشویید یا با محلولهای  ضدعفونی کننده حاوی الکل تمیز کنید . 

شستشوی دست ها با آب و صابون و استفاده از محلولهای ضدعفونی کننده حاوی الکل،ویروس های روی دست ها را از بین می برند.

فاصله (ایمن) را در اجتماعات حفظ کنید

از کسی که سرفه و عطسه می کند، دست کم یک متر فاصله بگیرید.

زمانی که فردی سرفه و عطسه می کند قطرک های ریزی از دهان و بینی او به اطراف پاشیده میشود که ممکن است حاوی ویروس باشند. اگر فاصله شما با آن فرد خیلی نزدیک باشد، ممکن است شما این قطرک های حاوی ویروس کووید-19 را استنشاق کنید.

به چشم ها، بینی و دهان خود دست نزنید

دست ها در تماس با سطوح مختلف ممکن است به ویروس هاآلوده شده باشند. دست های آلوده می توانند ویروس را به چشم ها ،بینی و دهان شما منتقل کنند.از این راه ها ویروس می تواند وارد بدن شما شده و شما را بیمار کند.

بهداشت تنفسی را رعایت کنید

شما و اطرافیانتان حتما بهداشت تنفسی را رعایت کنید. بهداشت تنفسی به معنای پوشاندن دهان و بینی با آرنج خم شده یا دستمال کاغذی در هنگام عطسه و سرفه است. بعد از سرفه و عطسه بلافاصله دستمال کاغذی خود را دور بیاندازید.

چرا باید رعایت کنیم؟ قطرک های خارج شده از بینی و دهان ویروس ها را پخش میکنند. با رعایت بهداشت تنفسی می توانید از خود و اطرافیانتان در برابر ویروس هایی چون سرماخوردگی، آنفلوآنزا و کوید-19 محافظت کنید.

اگر تب دارید، سرفه می کنید یا به سختی نفس می کشید هرچه زودتر به دنبال مراقبت های پزشکی باشید

اگر احساس بیماری می کنید در خانه بمانید. اگر تب دارید و سرفه می کنید و به سختی نفس می کشید، زودتر تماس گرفته و پیگیر مراقبت های پزشکی باشید. و به توصیه های مسئولین  بهداشت و سلامت در محل زندگی  خود، عمل کنید.

مسئولین بهداشت و سلامت کشور و محل زندگی شما در جریان تازه ترین اطلاعات در مورد وضعیت منطقه شما هستند. اگر قبل از مراجعه به مراکز بهداشتی با آنها تماس بگیرید ،این امکان را به ارائه دهندگان خدمات بهداشتی  می دهید تا شما را به مراکز درمانی مناسب ارجاع دهند. این کار  علاوه بر حفاظت از شما  به جلوگیری از انتشار ویروس و سایر عفونت ها نیز کمک می کند.

از اوضاع مطلع باشید و توصیه های ارائه دهندگان خدمات بهداشتی را رعایت کنید

از آخرین تحولات مربوط به کوید-19 مطلع باشید.به توصیه های ارائه دهندگان خدمات بهداشتی، مسئولین بهداشت عمومی کشور و محل زندگیتان ، یا کارفرمایتان برای مراقبت از خود و دیگران در برابر کووید-19 عمل کنید.

مسئولین کشوری و محلی در جریان آخرین  اطلاعات از وضعیت انتشار ویروس در منطقه زندگی شما قرار دارند. آنها بهترین مرجعی هستند که میتوانند توصیه های لازم را به مردم منطقه شما در مورد حفاظت از خودشان ارایه کنند.

اقدامات مراقبتی برای افرادی انجام میشود که ساکن مناطقی هستند که کووید-19 در آنجا در حال انتشار است یا به تازگی (در 14 روز گذشته) به این مناطق سفر کرده اند

  • به توصیه های بالا عمل کنید.
  • اگر حس می کنید بیمار هستید حتی با داشتن علایم خفیفی چون سردردو آبریزش بینی ، تا زمان بهبود در خانه بمانید.

    چراکه پرهیز از ارتباط با دیگران و عدم مراجعه به مراکز درمانی می تواند موجب عملکرد بهتر این مراکز و کمک به محافظت از شما و دیگران در برایر کووید-19 و سایر ویروس ها باشد.

  • اگر تب، سرفه و مشکل تنفسی دارید ، سریعاً به دنبال دریافت توصیه های پزشکی باشید، زیرا ممکن است (علایمتان)به دلیل عفونت تنفسی یا بیماری جدی دیگری باشد.  هرچه زودتر تماس بگیرید و اگر به تازگی سفر کرده اید یا در تماس با دیگر مسافران  بوده اید این مطلب را به ارائه دهندگان خدمات بهداشتی  اطلاع دهید. اگر پیش از مراجعه به مراکز درمانی با آنها تماس بگیرید، به ارائه دهندگان خدمات بهداشتی کمک می کنید تا شما را به مرکز بهداشتی مناسب ارجاع دهند. این کار مانع از گسترش احتمالی کوید-19 و دیگر ویروس ها نیز می شود.


:: برچسب‌ها: کرونا , کوید19 , covid19 , corona ,
:: بازدید از این مطلب : 5
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : arshiya.mohammady
ت : شنبه 8 آذر 1399

همه چیز درباره کرونا ویروس

همه چیز در مورد پیدایش، گسترش و پیشگیری از ویروس کرونا

 

سازمان جهانی بهداشت در سرتاسر دنیا به دنبال شناسایی، ردیابی و محدود کردن ویروس جدیدی از خانواده ویروس کرونا به نام«کوید-۱۹» (COVID-19) است. ویروس COVID-19 هنوز در حال مبتلا کردن افراد زیادی در چین و شیوع در کشورهای دیگر دنیا است. این نوع ویروس کرونا در ایران هم در حال پراکنده شدن است. علائم بیماری کرونا در اکثر مبتلایان به این ویروس خفیف است و درمان می‌شود، اما ممکن است بیماری در برخی دیگر شدیدتر باشد و حتی منجر به مرگ شود. اما ویروس کرونا چیست و تا چه اندازه خطرناک است؟ علائم کرونا چیست؟ درمان کرونا چیست؟ راه پیشگیری از کرونا چیست؟ در این مطلب قصد داریم شما را با همه چیز درباره کرونا آشنا کنیم.

علائم بیماری کرونا و راه‌های پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا

تا کنون هزاران نفر به این ویروس آلوده شده‌اند و افراد زیادی جان خود را از دست داده‌اند. در این بین تعدادی از افراد آلوده به این ویروس هم درمان شده‌اند. بیشترین میزان فراگیری ویروس در چین مشاهده شده اما موارد بسیار زیادی هم در کشورهای دیگر از جمله ایران دیده شده است.

با شناخت علائم کرونا و رعایت نکات بهداشتی ارائه شده از سوی سازمان بهداشت جهانی که در این مطلب به آن‌ها می‌پردازیم، از سلامت خود و دیگران محافظت کنید.

برای خواندن ادامه مقاله به ادامه مطلب مراجعه کنید.



:: برچسب‌ها: کرونا , کوید19 , covid19 , corona ,
:: بازدید از این مطلب : 9
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : arshiya.mohammady
ت : شنبه 8 آذر 1399
می توانید دیدگاه خود را بنویسید

<-CommentAvator->
<-CommentAuthor-> در تاریخ : <-CommentDate-> - - گفته است :
<-CommentContent->

<-CommentPage->

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-52170159-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');